NDBF kijkt vooruit naar 2016

NDBF kijkt vooruit naar 2016 Het najaar is voor de NDBF het moment om vooruit te kijken naar het jaar dat gaat komen. Op zaterdag 14 november kwamen daarom het bestuur en de verenigingen bij elkaar om te praten over 2016 en de plannen die we daarvoor hebben.

Drie uitgangspunten zijn leidend geweest bij het opstellen van die plannen. Ten eerste is het belangrijk dat er meer mensen gaan varen in een Drakenboot in Nederland en dat wil de NDBF graag stimuleren. Daarnaast is het belangrijk dat de basis van de NDBF verbreed wordt zodat er weer een stevig fundament onder de sport komt.De NDBF wil de dingen die afgelopen jaar goed gingen, ook komend jaar weer doen en de dingen die beter kunnen ook verbeteren. De NDBF wilbijvoorbeeld weer minimaal een viertal cupwedstrijden aanwijzen en (naar verwachting op 1 oktober 2016) een Nederlands Kampioenschap organiseren. De komende tijd zullen de andere plannen bekend worden gemaakt.

Tijdens de vergadering is ook een nieuw NDBF bestuur gekozen. Van de zittende leden had Casper van der Harst eerder aangegeven niet herkiesbaar te zijn. Het NDBF bestuur dankt hem voor zijn enorme inzet en creativiteit en is blij dat hij zich nog als vrijwilliger wil blijven inzetten voor de sport. Met Ron de Bruin als nieuw bestuurslid is het NDBF bestuur weer een drietal. De exacte taakverdeling binnen het nieuwe bestuur zal nog worden vastgesteld, maar zeker is dat er voldoende positieve energie is voor een mooi 2016.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.