Compensatieregelingen voor sportverenigingen voor schade door coronamaatregelen

Bericht van NOC*NSF:

Er zijn verschillende overheidsregelingen beschikbaar die sportclubs steun kunnen bieden om de financiële gevolgen van de coronamaatregelen op te vangen. Ontdek hieronder snel voor welke regeling(en) jouw club in aanmerking komt door te klikken op de begroting of de loketten en vraag financiële compensatie aan voor jouw sportclub! Wij actualiseren deze informatie continu, dus kom regelmatig terug om te checken of er nog nieuwe mogelijkheden zijn.

Deze tool laat ook zien dat het belangrijk is dat juist sportclubs gebruik maken van de voor hen beschikbare regelingen. Blijf als sportclub voldoen aan je betalingsverplichtingen, ook naar jouw sportbond, en vraag daarvoor vervolgens compensatie aan. Alleen op deze manier kunnen we de financiële schade voor de gehele keten waarin we samenwerken zo beperkt mogelijk houden.

We streven ernaar de pagina steeds te actualiseren als er nieuwe regelingen of ontwikkelingen zijn. Op 29 januari zijn de wetteksten van de nieuwe TASO-Q4 en TVS-Q4 gepubliceerd in de Staatscourant, waarmee deze regelingen definitief zijn geworden. Deze tekst is hier te vinden. Deze week zal de regeling publieksvriendelijk worden gepresenteerd op de website van DUS-I, het uitvoeringsloket. Van 19 februari tot en met 5 april kan daar compensatie via de TASO-Q4 worden aangevraagd. Het loket voor de TVS-Q4 is geopend van 9 maart tot en met 3 mei. Vanzelfsprekend passen wij de informatie in ons financiële dossier hier dan ook op aan.

Deze tekst en meer informatie is hier te vinden. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.