Ribs ‘n Dragons (seizoensopening)

Op 28 maart 2015 organiseert The Dutch Dragons vanuit haar clubhuis aan het Langeland 6 te Zoetermeer de opening van het Drakenbootseizoen Nederland op open water 2015. Dit jaar zal dit staan in het thema van Ribs ‘n Dragons! Het wordt een leuke dag van met allerlei sportieve activiteiten en als afsluiting een kleine BBQ.

Ribs 'n Dragons_flyer-2

De opening van het drakenbootseizoen is voor iedereen. Oud-leden, familie, vrienden en nieuwe enthousiastelingen zijn welkom. En natuurlijk onze eigen leden. Als heel team, gemixt met anderen of als individu.

Voor € 10,- kun je meedoen. Meld je aan via ons contactformulier, of stuur een mailtje naar de Wilma Romeijn (Secretaris NDBF) of Chiel Manders (Secretaris The Dutch Dragons).

De opbrengst van deze middag gaat na aftrek van kosten naar John Buys, als bijdrage aan zijn deelname aan de Alpe d’Huzes, en daarmee naar de KWF kanker bestrijding. John is een oud lid van The Dutch Dragons, en heeft een aantal jaren geleden na het overlijden van een clublid besloten zich in te zetten om kanker de wereld uit te helpen.

[mapsmarker marker=”10″]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.