NDBF bestuur 2016

Beste drakenbootvrienden,

In november is er alweer een jaar voorbij. Een jaar waarin het bestuur hard heeft gewerkt aan de taken die wij besproken hebben tijdens de najaarsvergadering van 2014. Volgens ons heeft het harde werken zijn vruchten afgeworpen. Het huis is weer op orde, een aantal doelen is al behaald en de rest loopt zoals verwacht.

Tijdens de najaarsvergadering van 2014 is het bestuur voor een jaar gekozen. Dat jaar is bijna voorbij en dus zal opnieuw een bestuur gekozen moeten worden. Hiervoor zoeken wij natuurlijk nieuwe krachten, die de positieve flow van 2015 kunnen en willen doorzetten. We hebben ambitie en willen graag dingen gaan oppakken die het drakenboot varen in Nederland beter en leuker maken. Maar daarvoor is het wel nodig dat we voldoende mensen hebben die zich daarvoor willen inzetten.

Twee van de drie huidige bestuursleden willen zich opnieuw verkiesbaar stellen. Om een voltallig dagelijks bestuur te hebben is er dus nog minimaal één vrijwilliger nodig.

Daarom vragen wij aan iedereen na te denken over een functie binnen het bestuur van de NDBF. Heb je interesse en wil je meewerken aan een positieve toekomst van de NDBF, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Wij willen alle vragen beantwoorden en zo laten zien dat een bestuursfunctie bij de NDBF echt een leuke en uitdagende functie kan zijn.

Reageren kan door een e-mail te sturen naar voorzitter@ndbf.nl.

Wij hopen op veel reacties.

Met sportieve groet,

Het bestuur van de NDBF.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.