Een memorabel jaar voor Nederland!

Al enige jaren was het Nederland niet meer gelukt om nationale teams af te vaardigen naar Europese wedstrijden maar in de afgelopen 2 jaar werden de handen tussen de Nederlandse verenigingen ineen geslagen en werd hard gewerkt aan de oprichting van nieuwe nationale samenstellingen met als prachtig resultaat dat dit jaar Nederland niet alleen deel nam, maar zelfs met 3 teams afreisden richting de Europese landen kampioenschappen in Brandenburg georganiseerd door de European Dragon Boat Federation.

Voor Nederland een mooi begin en een goed leermoment. Ondanks de korte tijd waarin de teams tot elkaar waren gekomen wisten ze toch 2 prachtige podiumplaatsen te bemachtigen.

Na een geweldige week zijn alle deelnemers inmiddels met nieuwe inzichten, nieuwe vriendschappen en samenwerkingen, een gedeeltelijk gevoel van euforie en hier en daar een deuk in het ego weer terug in Nederland!

Ongelooflijk dat het al weer achter de rug is. Wat een geweldig goed georganiseerd evenement, wat een prachtige locatie en wat een hoop sportiviteit. Brandenburg zit erop, nu nog even nagenieten. Alle leden verspreiden zich weer onder de teams, nog 1 maand dan gaan alle deelnemers de strijd weer met elkaar aan op de Nederlandse Kampioenschappen!

“Winner are not those who never fail but are those who never quit”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.